« Wanneer ik naar school kom na de vakantie… Als ik toekom stelt mevrouw ons deze vraag: “waar zijn jullie geweest?”. Ik steek mijn vinger niet op want ik ben altijd thuis. Dus heb ik niets om te zeggen. Maar ik luister naar de anderen en de anderen die reizen. »

Een kind zonder papieren is in de eerste plaats een kind, met zijn dromen, zijn verlangens. Maar kun je echt genieten van deze periode van zorgeloosheid als je geen verblijfsvergunning hebt?Sofia en haar broer Ferney getuigen.

Om ervoor te zorgen dat kinderen zonder papieren dezelfde kansen hebben als andere kinderen : www.wearebelgiumtoo.be

Infos pratiques

Envoyez un mail à:
coordinationsanspapiersbruxelles à riseup.net

Ou par Facebook:
facebook

Ou via les porte-paroles:

  • Abdul Azim Azad 0466080335
  • Bintou Touré 0466281442
  • Serge Bagamboula 0493291974

 Coordination SPB 0466080335

2014-2017 copyright sanspapiers.be

This site is registered on wpml.org as a development site.